Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Romlott túrót evett az öcsém,...

Romlott túrót evett az öcsém, mi lesz most vele?

Figyelt kérdés

Az öcsém aki 15 éves, talált a hűtőben egy túrót. Összekeverte körözöttnek és megette. Csakhogy amikor megnéztem a dobozát láttam, hogy ez év januárjában lejárt. Kérdeztem tőle, hogy nem vette észre. Azt mondta észrevette de nem érdekelte. Szerinte savanyú volt de nem rossz.

Nem éhezik a család, nem azért tette, csak sajnos agyilag nincs rendben vele valami. Most aggódok miatta. Mi lesz vele? Hányni fog, hasmenése lesz?

Hívjak orvost? Szüleink még dolgoznak, nem jöttek haza.

2021. máj. 18. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy olyan nagy problémája lesz hogy orvost kelljen hívni. Legfeljebb befoglalja a wc-t egy 20 percre :D
2021. máj. 18. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja. Max egy kis hasmenés. Nem kell orvos.
2021. máj. 18. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Holnap iskola, nyomás aludni!
2021. máj. 18. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz, megy majd a hasa, rosszabb esetben hányni fog egy kicsit.

Folyadékot igyon, mert ezek vesznek ki vizet a szervezetéből.

2021. máj. 18. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, szerintem se lesz semmi, talan egy kis hasmenes, vagy annyi se. Persze azert figyelgesd, hogy rosszul van-e (ha nem szolna magatol), es akkor mindenkeppen hivjatok fel a szuleiteket.

Egyebkent en is rengeteg lejart dolgot ettem mar eletemben veletlenul (mert nem volt furcsa izuk) es csak utolag vettem eszre a datumot, de meg elek :D Soha semmi bajom nem volt meg.

2021. máj. 18. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól írták előttem. Hasmenésre van esély, hányás is előfordulhat, de ennél komolyabb gond nem valószínű.
2021. máj. 18. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz tőle.

HA esetleg anyyira romlott volna meg hogy büdös lenne , de ha savanyú csak az semmi.

2021. máj. 18. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Él még? >:)
2021. máj. 19. 09:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, megkésve is.

A suliban futkosott a retyóra de nem lett komolyabb baja, hála az égnek.

2021. máj. 20. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!