Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek hogy ne aludjak...

Mit tegyek hogy ne aludjak ilyen sokat?

Figyelt kérdés
Mindig is sokat aludtam,de mostanaban rengeteget.pl tegnap 3kor ertem haza a sulibol fel 4kor mar aludtam es este fel 10kor keltem fel aztan fel 2 fele megint aludtam es felkeltem 7kor ugye a suli miatt,most hazajottem sulibol aludtam 2 orat aztan felkeltem enni,es most kuzdok azzal hogy ne aludjak el,de ragad le a szemem.Mindig is nagy dohanyos voltam de most hogy annyit alszok csak mikor muszaj akkor gyujtok ra,mert maskor alszok/pihenek.Vitaminokat szedek,a mozgás tudom,hogy segit eddig jártam edzőterembe de fáj a térdem és vagy 1 hónapja nem voltam.Tegnap előtt voltam fent haverokkal onnan is hazajöttem mert nagyon durvan faradtnak ereztem magam,tudjatok van az az erzes mikor felalomban vagytok,na ugy voltam vele,majdnem ulve elaludtam.Multivitamint es B6 vitamint szedek..esetleg keressek mast?Lehet van egy kis vashianyom mert szoktam szedulni,lehet ettol alszok ennyit.Vegyek vas tablettát?Vagy valakinek valami más ötlet?
2021. máj. 14. 20:14
 1/1 anonim válasza:
Legyél sokat napfénybe, ne legyen soha elsőtétitve a szóba, mozogj mert minél többet alszól annál fáradékonyabb leszel. Ne szlapáj energia italt mert hatása után még szarabb lesz. Kb ennyi. Meg este aludj ha nem este alszól akkor délután fogsz, ha délután fogsz este nem alszód ki magad és megint tiszta fáradt leszel napközben. Tudod.. mint oviba xd
2021. máj. 26. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!