Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagy bajban vagyok! Már a...

Nagy bajban vagyok! Már a negyedik napja szédülök. Babócámmal kipróbáltuk az autósszexet és bealudtunk utána mindketten, de mire felkeltünk, olyan érzésem volt, mintha meghaltam volna .?! Azóta folyamatosan ezt érzem és szédülök.

Figyelt kérdés

Ma oltottak volna szputnyikkal, de nem mertem kérni. Pedig én egy bevállalos uraság vagyok minden szempontból!!!

Szerintetek mi lehet a bajom?

Letezik , hogy majdnem meghaltunk az oxigénhiánytol?

Vagy a szextol?

2021. máj. 5. 08:35
1 2 3 4
 31/32 Dorottya🙂 válasza:
100%
A vadállatok miatt húztátok fel teljesen az ablakot?! Nehogy beszökjön négy ujjnyi résen egy vaddisznó? Ez teljesen értelmetlen. Nem fog megenni egy medve ha kicsit le van engedve az ablak...és ha a pàrodnak kutya baja valószínűleg más miatt szédülsz.
2021. máj. 10. 23:13
 32/32 anonim válasza:
Valószínleg nem attól szédülsz, mert fel voltak húzva az ablakok. Más áll a dolog mögött, menj el orvoshoz és vizsgáltasd ki magad. Először beszélj a házi orvosoddal, valószínűleg ad rá egy gyógyszert és ha nem használ tovább küld fül-orr gégészetre. Lehetséges, hogy a belső fülben van valami problémád, mielőbb menj el kivizsgáltatni!
2021. máj. 10. 23:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!