Nagy bajban vagyok! Már a negyedik napja szédülök. Babócámmal kipróbáltuk az autósszexet és bealudtunk utána mindketten, de mire felkeltünk, olyan érzésem volt, mintha meghaltam volna .?! Azóta folyamatosan ezt érzem és szédülök.
Ma oltottak volna szputnyikkal, de nem mertem kérni. Pedig én egy bevállalos uraság vagyok minden szempontból!!!
Szerintetek mi lehet a bajom?
Letezik , hogy majdnem meghaltunk az oxigénhiánytol?
Vagy a szextol?
Igen, a legmagyobb kiszúrás az oltókkal szemben, ha nem mész el, (majdnem) személyes tapasztalat :/
Egyébként ott rá is kérdezhetsz, hogy kaphatod-e úgy, hogy napok óta szédülsz, ök tudni fogják
Egy tanulságot
Már megtanultam abból az éjszakábol...
Kár volt rendessen felöltöznöm.:/
Nekem még most is az a kérdésem, hogy mi a fasz?
(Meg hogy miért akarsz zárt ablakoknál bagózni, de lényegtelen. Egyébként ha semennyi oxigén nem lett volna, már csak a hulláddal irogathatnánk.)
Az autó szellőzik annyit, hogy ez ne okozzon gondot.
A szédülésnek más oka van, ha nem múlik el, vizsgáltassad ki.
Az oltást betegen ne kérjed. Most már 2-3 napra kapsz időpontot, nem érdekes kockáztatni.
A babócám nem a kezem, ő egy élő személy és nem a gyerekem, nyilván valoan ..-.-
Kérlek ne vegyétek félvállról a kérdésem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!