Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fiatal felnőttek, ti mennyire...

Fiatal felnőttek, ti mennyire betegen dolgoztok még?

Figyelt kérdés
Úgy értem pl ha nem lenne a covid teszem azt.

2021. ápr. 29. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Kis fejfajassal(migren), egyszeru nathataval meg igen. De enyhe kotohartya gyulladassal is voltam bent.

Laz, hanyas, hasmenes, na ugy mar biztos nem mennek be, oldjak meg nelkulem.

2021. ápr. 29. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Hanyas, hasmenés alatt nem, illetve 39 fok feletti láz. Egyébként úgy vagyok vele h kibirom
2021. ápr. 29. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Kis orrfolyás, fejfájás még ok.

Láz, fosás, köhögés, levertség már nem.

2021. ápr. 29. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Nátha még elmegy, de egyébként semennyire. Én is nehezebben gyógyulok, más is elkaphatja. Home office az persze egészen más, akkor dolgozom, amennyit bírok.
2021. ápr. 29. 15:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Tehát náthásan még mindenki megy dolgozni?
2021. ápr. 29. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem mindenki.
2021. ápr. 29. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem megyek be dolgozni náthásan. Nemcsak mert rosszul érzem magam, meg a többiekkel szemben sem fair, de azzal meg a saját sorsom pecsételem meg, ha beszedek még a vírus mellé egy másodlagos fertőzést is.
2021. ápr. 29. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

A legkisebb náthánál is maradok otthon. Másokat sem akarok megfertőzni, meg magammal sem akarok kiszúrni, hogy

- elhúzódik hetekre is, ami normális esetben pár nap pihenéssel kiheverhető

- felülfertőtzöm magam

2021. ápr. 30. 11:55
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
46%
Az én időmben ne volt szokás a náthát betegségnek aposztrofálni. Én a magam részéről még a tüdőgyuszit (egy rosszindulatú kollégám szerint az agyhalált is) lábon hordtam ki.
2021. máj. 2. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Kisebb náthával be szoktam menni, ez kiskereskedelemben nem lehet kizáró ok. Csak gondoljunk bele, ha 3ember dolgozik és az egyik egy kicsit rosszul érzi magát, melyik a rosszabb opció, hogy talán a másik 2 is elkapja és beteg lesz vagy, hogy +50% munkaterhet rósz rájuk egy hétre, amíg meggyógyulsz?

Ráadásul bizonyos munkaköröket van hogy csak egy egyén tud jól megcsinálni, ez káoszhoz fog vezetni, az ügyfelek is mind rosszabbul járnak.

2021. máj. 19. 19:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!