Kis fejfajassal(migren), egyszeru nathataval meg igen. De enyhe kotohartya gyulladassal is voltam bent.
Laz, hanyas, hasmenes, na ugy mar biztos nem mennek be, oldjak meg nelkulem.
2021. ápr. 29. 15:14
2/11 anonim válasza:
Hanyas, hasmenés alatt nem, illetve 39 fok feletti láz. Egyébként úgy vagyok vele h kibirom
2021. ápr. 29. 15:21
3/11 anonim válasza:
Kis orrfolyás, fejfájás még ok.
Láz, fosás, köhögés, levertség már nem.
2021. ápr. 29. 15:25
4/11 anonim válasza:
Nátha még elmegy, de egyébként semennyire. Én is nehezebben gyógyulok, más is elkaphatja. Home office az persze egészen más, akkor dolgozom, amennyit bírok.
2021. ápr. 29. 15:27
5/11 A kérdező kommentje:
Tehát náthásan még mindenki megy dolgozni?
2021. ápr. 29. 15:32
6/11 anonim válasza:
Nem, nem mindenki.
2021. ápr. 29. 15:34
7/11 anonim válasza:
Én nem megyek be dolgozni náthásan. Nemcsak mert rosszul érzem magam, meg a többiekkel szemben sem fair, de azzal meg a saját sorsom pecsételem meg, ha beszedek még a vírus mellé egy másodlagos fertőzést is.
2021. ápr. 29. 20:39
8/11 anonim válasza:
A legkisebb náthánál is maradok otthon. Másokat sem akarok megfertőzni, meg magammal sem akarok kiszúrni, hogy
- elhúzódik hetekre is, ami normális esetben pár nap pihenéssel kiheverhető
- felülfertőtzöm magam
2021. ápr. 30. 11:55
9/11 Senior Séf válasza:
Az én időmben ne volt szokás a náthát betegségnek aposztrofálni. Én a magam részéről még a tüdőgyuszit (egy rosszindulatú kollégám szerint az agyhalált is) lábon hordtam ki.
2021. máj. 2. 12:47
10/11 anonim válasza:
Kisebb náthával be szoktam menni, ez kiskereskedelemben nem lehet kizáró ok. Csak gondoljunk bele, ha 3ember dolgozik és az egyik egy kicsit rosszul érzi magát, melyik a rosszabb opció, hogy talán a másik 2 is elkapja és beteg lesz vagy, hogy +50% munkaterhet rósz rájuk egy hétre, amíg meggyógyulsz?
Ráadásul bizonyos munkaköröket van hogy csak egy egyén tud jól megcsinálni, ez káoszhoz fog vezetni, az ügyfelek is mind rosszabbul járnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!