Mi lehet a bajom? (tüntetek lent) Segítség
Tegnapóta szédülök,fáj a fejem, hányingerem van és a gyomromban olyan érzés , mintha üreg lenne, de nem éhes vagyok hanem , mintha egy nagy levegő buborék lenne benne.Még akkor is ha etttem.Úgy egészben rossz a közérzetem és olyan mintha most kelltem volna fel ,olyan "tompa"minden. Lázam az nincsen.
Majd holnap elmegyek orvoshoz, csak nem tudom, hogy mi a bajom, és azt sem hogy mit vegyek be.
Szerintetek?
Előre is köszönöm
Valószínű, hogy vírus fertőzésed van A hőmérsékletedet továbbra is mérjed. Addig is igyál sok folyadékot. Csak könnyű, kevés, diétás ételt egyél. És pihenj.
Nem voltál esetleg túl sokáig napon? Napszúrás?
Jajj de hülye vagyok, most látom, hogy azt irtam , hogy tüntetek.Legalább meg nevettél:)
Második válaszoló:Nem voltam sokat napon, reggel vagyis tegnap reggel már igy voltam akkor is amikor felkelltem.Azóta is bennt vagyok a házban, max kiszaladok pár percre.
Megmértem a vérnyomásomat 92'63 az elég alacsony.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!