Vérvétel után mit csináljak, hogy ne legyek rosszul?
Figyelt kérdés
Holnap megyek vérvételre, jó rég voltam. Eleve irtózom tőle, utálom a vért. Mit csináljak, hogy ne legyek rosszul?2010. aug. 22. 12:42
11/12 A kérdező kommentje:
Igazából a félelem nálam onnan származik, hogy kiskoromban nagyon sokat voltam beteg, pl 4 évesen 3 hetet voltam szanatóriumban, és ott összeböködték a kezem az allergia vizsgálatoknál tűvel..:(. Innentől kezdve rettegek a dokiktól. Kiskoromban üvöltve vittek a dokihoz, állandóan kapaszkodtam vmibe, h ne tudjanak bevinni.
Háziorvoshoz már félelem nélkül megyek, de a többihez sajna nem tudok:(
2010. aug. 22. 20:58
12/12 A kérdező kommentje:
Túléltem:) Nem volt semmi gond. Mélyvénát találtak csak. Anyukám mondta a nővérnek, h 18 éve nem voltam vérvételen, és hogy izgulok. Ő végig beszélgetett velem, hogy hol tanulok, elmondta, hogy mit miért csinál. Szóval szinte észre se vettem, hogy levette a vért:)
2010. aug. 23. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!