A kezdősúlyom, és egy rosszul végződött terhességem miatt az orvosom elküldött cukorvizsgáltra! Mire számítsak? Az csak vérvételből, és abból a cukros léből áll? most vagyok 8 hetes. Hámny vérvétel lesz?
Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 11:20
1/3 A kérdező kommentje:
és az eredményt azt mikor tudom meg?
2008. aug. 5. 11:31
2/3 anonim válasza:
szia! először vért vesznek éhgyomorra, majd megiszod a 75 g cukrot (kb. 2 deci vízben, vigyél citromot vagy citromlevet, úgy könnyebb meginni), és két óra múlva újabb vérvétel. Azt, hogy az eredményt mikor adják ki laborja válogatja.
Tehát összesen 2 vérvétel, és a terheléses eredmény 7,8-ig jó. (ne ijedj meg a laborleleten a normál referencia értékek szerepelnek, de az állapotos nőké ettől eltér)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! de arra lennék kíváncsi,hogy nekem 12:30-ra van időpontom,és a védőnő adott nekem egy tesztebédet,amit előtte egy fél órával kell megenni? akkor most éhgyomor,vagy nem?
2008. aug. 5. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!