Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Honnan számolják a 10 napot? ...

Honnan számolják a 10 napot? Mennyi idő amíg megvan a teszt eredménye?

Figyelt kérdés

Ma sikerült elérni a háziorvost, ma vagy holnap jönnek házhoz tesztelni.

Ha negatív akkor nem kell a 10 napos karantén vagy akkor is kell?

2021. ápr. 20. 12:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ez ilyen... Sok covidosnak jártam boltba, patikàba, páran össze fogtunk a nyàrvàny kezdetekor és ki hogy ért rá mentünk. Hátha nàlatok is akad segítőkèsz ember. A baràtnő pedig meggondolandó, ha ennyit sem tesz meg érted
2021. ápr. 21. 10:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Szomszéd lenne a nyerő.

Sok az ilyen ember sajnos... Ha már nem a valagadba kell menni akkor messze van de te bezzeg másszál végig az ő kedvéért bárhova.

De ha piálni kéne akkor szaladna

2021. ápr. 21. 10:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Vannak olyan patika webshopok, ahol kártyával online kifizetve lehet akár egy órán belüli kiszállítást kérni (természetesen felárért)

Csak egyet linkelek, de van sok ilyen: [link]

A PCR teszt sebessége a labor leterlehtségtől is függ, sokszor csak 8 óra, de lehet több is. Most az a lényeg, hogy kdierüljön, nem vagy-e beteg, mert ha tüneteid vannaik, akkor azonnal el kellene kezdeni a Favipiravirt-t (amit amúgy tünetes betegnek még a PCR eredmény ELŐTT is felírhat a doki, és erősen javasolt azonnal elkezdeni szedni. Ha nem covidos vagy, akkor túl nagy bajt nem csinál, de nagyon fontos, hogy a leghamarabb elkezd szedni.)

2021. ápr. 21. 10:11
 14/15 A kérdező kommentje:

Vidéki vagyok nem szállít ki :/

De felhívom még a gyógyszertárat hátha ők is kihoznák.

Várok holnapig hátha addig lesz eredmény, mert azt mondta péntek/ szombat de inkább szombat

2021. ápr. 21. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 Én a rokonomnak innen szoktam rendelni: [link]

Ő is vidéki címen lakik, általában 1-2 nap alatt kint van a gyógyszer.

Ha nagyon sürgős, akkor jelen helyzetben a polgárőrök, egyéb szociális segítők is sok helyen segítenek gyógyszer, élelmiszer beszerzésben, próbálj meg tőlük segítséget kérni!

2021. ápr. 21. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!