Honnan számolják a 10 napot? Mennyi idő amíg megvan a teszt eredménye?
Ma sikerült elérni a háziorvost, ma vagy holnap jönnek házhoz tesztelni.
Ha negatív akkor nem kell a 10 napos karantén vagy akkor is kell?
Szomszéd lenne a nyerő.
Sok az ilyen ember sajnos... Ha már nem a valagadba kell menni akkor messze van de te bezzeg másszál végig az ő kedvéért bárhova.
De ha piálni kéne akkor szaladna
Vannak olyan patika webshopok, ahol kártyával online kifizetve lehet akár egy órán belüli kiszállítást kérni (természetesen felárért)
Csak egyet linkelek, de van sok ilyen: [link]
A PCR teszt sebessége a labor leterlehtségtől is függ, sokszor csak 8 óra, de lehet több is. Most az a lényeg, hogy kdierüljön, nem vagy-e beteg, mert ha tüneteid vannaik, akkor azonnal el kellene kezdeni a Favipiravirt-t (amit amúgy tünetes betegnek még a PCR eredmény ELŐTT is felírhat a doki, és erősen javasolt azonnal elkezdeni szedni. Ha nem covidos vagy, akkor túl nagy bajt nem csinál, de nagyon fontos, hogy a leghamarabb elkezd szedni.)
Vidéki vagyok nem szállít ki :/
De felhívom még a gyógyszertárat hátha ők is kihoznák.
Várok holnapig hátha addig lesz eredmény, mert azt mondta péntek/ szombat de inkább szombat
#14 Én a rokonomnak innen szoktam rendelni: [link]
Ő is vidéki címen lakik, általában 1-2 nap alatt kint van a gyógyszer.
Ha nagyon sürgős, akkor jelen helyzetben a polgárőrök, egyéb szociális segítők is sok helyen segítenek gyógyszer, élelmiszer beszerzésben, próbálj meg tőlük segítséget kérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!