PCR tesztnek mikor várható az eredménye?
Nekem amikor 24 órás lett kérve, másnap reggelre mindig felkerült az EESZT-re.
Amikor csak sima, akkor másnap délután, vagy este.
Az eseménynapló részhez érkezett egy gyorsteszt eredmény, viszont az gondolom az első, amit levettek.
A PCR tesztnek ha minden igaz a dokumentumokhoz kellene érkeznie, mégsincs ott.
Na várj, egyáltalán 24 órás lett kérve?
A 24 óriást külön kérni kell (legalábbis nálunk), és külön időpontot kell rá foglalni. Ezt akkor szokták, ha kórházi befekvésre kell, vagy utazáshoz, de utazásnál nem a házi orvos kéri.
Betegség gyanúja esetén másnap délután lett meg.
Viszont ezt nálunk Szegedre küldik, nem Budapestre, csak a 24 órás megy Pestre.
Őszintén az orvos már össze-vissza beszélt, Ő kérte meg nekem az időpontot betegség gyanúja miatt.
Délelőtt beszéltem vele telefonon, akkor még Ő sem látott semmit, de továbbra sem látom én sem az eredményt..
bosszantó, mert beteg vagyok, de semmiféle gyógyszert nem kaptam.. jó, nem a legsúlyosabb, de nem is a legjobb. :/
Szerintem ma este meglesz... De Ferihegyről Szegedre küldték a mintát? Miért?
Egyébként nem értem, miért nem kaptál gyógyszert. Amikor én elkaptam, a tüneteknél felhívtam a dokit, azonnal írta a receptet antibiotikumra, meg diktálta, miket vegyek (akkor a Favipiravirt háziorvosok még nem írhatták ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!