Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 2021 nem az évem,magány....

2021 nem az évem,magány. kérhetek tanácsot?

Figyelt kérdés

Magányos vagyok. hol a búsban ismerkedjek 25 évesen, ha már az oktatási intézmények, szórakozóhelyek, és minden ilyen lehetőség (a korosztályomat tekintve) korlátozva vannak? 25 éves sportos, igényes, pesti vagyok. Mondhatni sok hölggyel volt dolgom, de úgy igazán csak 1-2 fogott meg, de ott sajnos nem volt kölcsönös.

Próbáltam a tindert, meg ezeket az appokat de az eredménye:

Ha komoly a profilom beállítása (képeket és descet értve), akikkel összedobott, általában gyereket, vagy legalább 1 kutyát akartak már,(ezzel nincs is baj, de ne ez legyen az első téma ,kérem! ) vagy olyan kiégett stílusban lehetet velük csak beszélgetni, hogy a végét már tudjátok. 1-2 szavas válaszok, csak érteném, akkor miért húztak jobbra, ha nem akarnak ismerkedni?!

Ha pedig kiraktam egy félpucér képet, leírás nélkül,én is megmutatva mekkora majer vagyok, egyből tolongtak azok a nők, akik a kocsim, házam, munkám után kezdtek érdeklődni, de volt olyan is aki csak a címet kérte :'D

Így azt mondom,hogy ezek az appok már csak hölgyek insta követőinek szaporítására jók, eredményük nincs.

Légyszi ne gyertek azzal a közhellyel, hogy BÁRHOL! Vizet is ihatok bárhol, a csapból és a patakból is! Csak az utóbbi megfosat...

Az utolsó kapcsolatom óta érzem magam magányosnak, előtte soha. Ami kicsit néha át is fordul depresszióba, és a munkára és a mindennapokra is kihatással van.

Nem vagyok amúgy egy depis tag, de a magánéleti céltalanság kicsit megviselt ebben a 2 szép covidos évben.

Amit még hozzátennék: Nem kalandokat keresek! A gondolataim nem oldódnak a "napos nők" érdemeire...

Hölgyek, vagy hasonló cipőben járt urak válaszaitokkal leköteleznétek!

(A kérdést nem ismerkedés céljából írtam ki, így az üzenetküldés lehetőségét elrejtettem. )

Legyen szép napotok.

25/F

2021. ápr. 14. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Több szakember szerint a következő pandémia mentális eredetű lesz. Ez az év annyira elvette a fiatalok teljes életét, hogy ez már agyrém.
2021. ápr. 14. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Mázlista vagy, hogy jól nézel ki. A férfiak 90 százalékának még csak nem is válaszolnak a tinderen, nem hogy címet kérjenek. Egyébként ez teljesen normális dolog, hogy magányosnak érzed magad. Én már több mint egy éve nem tudok normálisan ismerkedni e miatt a hülye helyzet miatt és már nagyon unom. 35 vagyok... másnak már több gyereke is van ilyen korban, nekem csak két macskám :D
2021. ápr. 14. 17:48
 3/4 A kérdező kommentje:
2-esnek köszönöm a választ. Én azt gondoltam, hogy a női - férfi arányok miatt nem kapok sok esetben választ az egyezőktől (sok esetben el se olvassák) a két macskának pedig jobban örülj, mint ha lenne egy gyereked apa nélkül.
2021. ápr. 16. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Vigaszt kapsz, de tanácsot már kevésbé, mert én sem tudom mitévő legyek. Hónapok óta próbáltam barátkozni sikertelenül (és még azt mondják, hogy a nőknek könnyebb az ismerkedés:D menj már...)

Szerintem nem lehet erőltetni. Egyrészt talán az is a baj (magamból kiindulva), hogy válogatós vagyok, pedig alap dolgokat keresek az emberekben, de csalódom vagy ha nem is, de nincs meg az a lelkitárs érzés. A másik, hogy magamat nem érzem elég értékesnek a jó dolgokhoz, de ez a múltamra vezethető vissza.

Volt discordon egy ember, akivel 2 napig meglepően érdekes dolgokat veséztünk ki chat formájában, de azután felszívódott, mintha nem léteznék. Írta, hogy érdemes engem megismerni, ezért igyekszik majd minden nap írni nekem. Beleéltem magam, mint egy kisgyerek, hogy végre valakit érdekelhetek lényegtelen milyen értelemben. Még most is megvisel, hogy lelépett, mert szimpatikus alak volt, ilyenek pedig aranyat érnek számomra. Talán ezért is fájt az elvesztése vagy csak hamar ragaszkodom. Vagy mindkettő.

Szóval, nem tudom. De ne rakd ki mindened, amid van, mert akkor a nők nem a valódi értékeidet fogják megszeretni, hanem pl a vagyonod fogják előtérbe helyezni. Buliban nem ismerkednék, de nem is tudnék. Magad pedig jobban ismered, mire lennél képes. Vagy vársz egy kicsit. Nyáron úgyis enyhébb lesz a korlátozás, lehet nem is lesz egyáltalán gond.

Remélem, hogy legalább nálad gyorsabban fognak történni a szép dolgok. A gondolattól is beleborzongok, hogy mi lesz velem 5-10 év múlva.

2021. ápr. 17. 04:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!