Hogyan tudnék aludni végre?
Szoktad álmosnak érezni magad? Mert ha nem, lehet az is, hogy nem termelődik elég melatonin (alváshormon) a szervezetedben.
Orbancfű helyett próbáld ki a melatonint. Én gyógyszertárban veszem, bio-melatonin a neve. Lefekvés előtt 1 órával érdemes bevenni, 2 szemet szoktam bevenni.
UI: előző vagyok.
Azért merem a melatonint ajánlani, mert nekem nagyon helyre tette az alvásomat. Én se bírtam elaludni. Most legutóbb legutóbb emelt adaggal indítottam (4 db), az megadta a kezdő löketet, és utána már 2 db melatonin is segített elaludni. 2-3 hét szedés után már magamtól elálmosodok, és nem kell már szednem. 🙂
Szóval "legutóbb" emelt adaggal indítottál, ez azt jelenti, hogy vannak olyan periódusok az évben, amikor újra el kell kezdened szedni, hogy jól tudj aludni?
Az utóbbi időben sajnos időnként előjön az alvászavar, mióta 2 éve volt egy elég súlyos alvászavarom, amikor szinte semmit nem aludtam és a gyógyszerek sem segítettek.
Azóta néha felborul az alvásom (ez a 2 év alatt kétszer történt meg eddig). Rájöttem, hogy ha több alkalommal fenn vagyok hajnali 2-3-ig az is felboríthatja, és nem feltétlenül a stressz az oka. Ha felborul, akkor kell valami ami segít helyrebillenteni, és úgy néz ki, hogy a melatonin az ami segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!