Hogyan lehetne javítani ezen az állapoton?
20 éves lány vagyok, ketten élünk a párommal. Én vendéglátásban dolgozom délelőttönként hétköznap, ő most talált sok idő után munkahelyet, ami délelőtt és délután is van egyaránt, és neki a hétvége is beleesik.
Tudni kell, hogy van egy kis pánikbetegségem az emetofóbiám és a hipochondira miatt. Az emetofóbiám mindennapomat megkeseríti, kis korom óta félek a hányástól, rettegek, ezáltal jön ugye a hipochondria, ráparázok ha esetleg fáj a gyomrom, vagy jobban jön a savam vagy akármi.
És ha egyedül vagyok, ez erősödik, most is például tegnap délután is, míg párom dolgozott, itt volt velem egy barátnőm, nem volt semmi gondom, bajom. Ma viszont egyedül vagyok, és érzem, hogy valami nem stimmel, nyomott vagyok, egésznap fájt a fejem is, sok a savam, stresszelek, stb.
Mit lehetne ezzel kezdeni, hogyan tudnék változtatni ezen? És hogy szűntethetném meg a hipochondriát és az emetofóbiámat?
Ezen a problémán már tudnak segiteni , beutalóval az ideggóndozóban .
Nem kell szégyelni , nagyon sokan vannak fóbiások , pánikbetegek . Én is .
Gyenge gyógyszer és megtanulható félelem kezeléssel ,relaxtecnikákkal , és légzésgyakorlatokkal gyógyszermentes lehetsz . Én évek óta jól vagyok , hosszú idő után . És ha érzem hogy jön a félelem , sorba csinálom a tanultakat . Bátran kérjetek orvosi segitséget mindketten .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!