Visszatérhet a pánik?
Visszatérhetnek a rohamok,egyetértek.Nem tudod csak úgy kategorikusan kizárni az életedből.A félelem az emberi élethez hozzátartozik,ezt fontos megérteni.Mert ha ezt elfogadod,akkor tudni fogod kezelni a pánikodat.
Ne állj ellen semminek,ne keress más állapotot,akkor sem ha nagyon rossz!
A pániknak pont az a csapdája,hogy az illető nem mer belemenni a félelmeibe.Félelem a félelemtől,ez vezet az ördögi körhöz.De nincs más választásod,el kell fogadnod,ha jön egy roham! Minél inkább küzdesz,annál rosszabb lesz.
Mikor érzed,hogy kezdesz rosszul lenni,lélegezz lassan és mélyen.Ezzel elejét veheted a rohamnak,de legalábbis lerövidítheted és enyhébbé teheted.Ne hallgass az elmédben lévő vészmadár rikácsolására,csak lélegezz,és közben engedd át magadon a pánikot,erre figyelj!
"Antidepresszánst kellett volna szednem de erőt vettem magamon és eldöntöttem nem leszek gyógyszerfüggő"
Nagyon rosszul döntöttél. 10 éve szed és 9,5 éve tökéletesen vagyok, semmi pánik, semmi szorongás.
26-os
Az a nyugtató, de ne zavarjon. AD-t minimum 1-2 évig kell szedni. Minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!