Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mihhez kezdjek magammal???

Mihhez kezdjek magammal???

Figyelt kérdés
folyamatosn gyötör ez a rosz k=ozérzet jártam orvoshoz pszihiáterhez aki folyamatosan akaratom ellenére adott injekciót amitől nagyon de nagyon rosszul éreztem magam elein mint akit agyonvertek ostoroztak volna fejemet ütötték volna vasakkal k=ozben sportos alakom kezdett hízni elég szomorú hogy ez történt,de mondhatni megszokotta vált a szervezetemnek ez a tortura is de ezt nem lehet megszokni esetleg hozzászokni majd későb masfajta injekciók amitől annyira nem éreztem aztán hosszú idő után felszoltam az orvosnak ne adjon mondtam a tüneteket és lecsökkentette fél adagra akkor azután szinte nem éreztem már szintem semmit majd ebben az évben voltam és nem kaptam semmit nem kaptam anyira örültem mondom lefogyok visszajön az a megfizethetelen érzés a jó k=ozérzet a lefogyás nem fog félrecsuszni a szám azután eltelt egy hét play stationt játszottam jó volt minden egszer csak megint rám jött ez a rosz érzés azóta szinte napi szinten!!!!!! Kérdem én amikor fél adag volt bennem nem volt amikor egséz adag igen most viszont semmi álítólag semmi akkor hogy a fenébe jöhetett újra??? Mi okozza rendesen érzem hogy bennem van valami idegen anyag de mégsem kaptam semmit akko mitől??? MI ez?? Még egy szakembert is kérdeztem azt mondta ez alpbetegségem csa kérdem én mikor fél adag volt bennem hogy hogy nem volt most viszont semmi és még is!! Lehet ilyen napokban anyám benegedthette és álmomban kaptam mivel nem fogadtam el a gýógyszert tudom éorültség ,de lehet ilyen???? vagy már másra nem tudok gondolni!!! Komolyan mondom fogalmam sincs mi kozza ezt és meddig lehet bírni mindig magamba mondom hogy bírhatod ki ezt Andris??? Hogyan más már rég öngyilkos lett volna mert elviselhetetlen érzés ez !!
2021. márc. 7. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha az van a papíron, akkor ki van derítve. Pont.

Ugye azért kapsz injekciót, mert a gyógyszereket nem szedned be?

Nagyon rendezetlen az írásképed és a fogalmazásod is.

Tartsd be az orvos által előírt dolgokat, és ne fantáziálj!

2021. márc. 7. 22:47
 12/14 A kérdező kommentje:
de nem kapok injekciot nem érted és nem is megyek rá nem kaptam !!
2021. márc. 7. 23:06
 13/14 anonim ***** válasza:

De hát ott írod legfelül, hogy "... jártam orvoshoz pszihiáterhez aki folyamatosan akaratom ellenére adott injekciót amitől nagyon de nagyon rosszul éreztem magam..."

Akkor hazudtál, vagy WTF...??????

2021. márc. 8. 09:21
 14/14 A kérdező kommentje:
igen ez igaz de nem is akarom ellenére hanem nagyon hezitáltam ellene voltam de nem rég felszolaltam most viszont nem kaptam !!
2021. márc. 8. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!