1/9 anonim válasza:
Még nőhetsz, de nem kell mindenkinek 2 méteresnek lennie.
2/9 anonim válasza:
17 evesen meg nohetsz, sot, tobb mint valoszinu, noni is fogsz.
3/9 anonim válasza:
Van esetleg valami konkrét kérdésed is?
4/9 anonim válasza:
Én 14 éves lány vagyok és 165 cm. Szerintem ez nem gond. Vannak osztálytársaim akik szintén 14-ek és elég alacsonyak. Van ilyen fiú és lány is.
5/9 anonim válasza:
14 evesen 165 cm voltam, azota sem nottem. A legtobb fiu alacsonyabb volt nalam, ok sokan 180 felett vannak most. Szoval 17 evesen, boven nohetsz meg kerdezo.
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk minden fiú 180 cm felett van.De,ha én növök,akkor ők is nőnek még?Tavaly óta csak 3 cm-et nőttem.
2015. márc. 1. 13:43
7/9 anonim válasza:
Ez nagyon változó ki mikor nő meg, én 14évesen az osztály legalacsonyabbja voltam, majd pár évvel később azt vettem észre, hogy akik akkor a tornasor elején álltak azokat is lehagytam. Volt egy srác aki végig a legalacsonyabb volt,majd hirtelen úgy meg nőtt,hogy mindenkit lehagyott majdnem két méterre nőtt!
8/9 anonim válasza:
Azok a fiuk mar nem nagyon fognak noni, de te meg fogsz.
9/9 anonim válasza:
én is csak 166 centi vagyok 19 évesen fiúként, már 3 éve nem növök egy millimétert sem, de már megszoktam hogy még a némelyik lány is magasabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!