Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet velem valami gond? Mit...

Lehet velem valami gond? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy folyamatosan felelmem van.. Hogy elrabolnak,hogy megeroszakolnak,hogy kovetnek,hogy figyelnek. Nagyjabol mindig elojon amikor utcara lepek, de sokszor volt olyan mikor sotetedes utan indultam haza brutalisan felelenkult bennem ez az erzes kisebb szorongast is eszleltem magamon. Szo szerint mindig rettegek. Sok errefele a gonosz ember sok a szurkalodas verekedes kirabolnak embereket betornek vhova stb.. szoval a varos ahol lakom eleg fos. Meg igazabol sok olyan filmet nezek amiben ilyenek vannak, mert igazabol erdekel es ez kicsit furan hangzik igy igen tudom. Valahogy annyira beletudok melyulni ezekbe hogy vajon egy ilyen beteg ember agyaban aki ilyeneket tesz h pl eroszakol gyilkol stb mi foroghat le? Vagy miert teszi? Tudom egyszeruek a magyarazatok: pszichopata elmebeteg stb. De engem akkor is erdekelnek a valaszok. Mi vezet idaig es vajon elvezi h ezt teszi sok ilyen kerdes merul fel bennem. Egyebkent erdekel a pszichologia a jovoben szeretnek is vele foglalkozni. De most lehet nekem van ra szuksegem?xd Mi okozhatja szerintetek ezt a tulzott felelmet? (Mar nem most kezdodott szoval a filmektol max erosodott de nem az okozza tudom..)

Egyebkent a legnagyobb felelmem mindig az h elrabolnak es megeroszakolnak. Inkabb akkor oljenek meg de hozzam ne erjenek ugy..🤮

Sokat szoktam ezeken torni a fejem. Meg hogy ha ilyen elofordulna velem hogyan tudnek vedekezni mit tudnek tenni ilyesmik. Amugy tuti lesokkolnek es megsem birnek mozdulni.

Bar egyszer volt egy para elmenyem mikor egy idosebb faszi kovetett,akkor telefonalast szinleltem mert total bevoltam szarva,de szerencsere a baratnomek utcajaba gyorsan bebirtam menni es kihivtam es beengedett.

2021. márc. 1. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Nagyobb esély csap beléd a villám, minthogy egy sorozatgyilkos megöljön. Ez érdekes statisztika.

Az erőszak is nagyon ritka. Nyilván sok ilyet látsz a médiában, de ők értelemszerűen nem fognak beszámolni azokról, akiket nem erőszakoltak meg. Jó az elővigyázatosság, de a rettegés már túlzás. Egy pszichológus jól jönne, kivéve, tinilány vagy. Ebben az esetben majd kinövöd. Vagy nem.

2021. márc. 1. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
eséllyel*
2021. márc. 1. 23:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Hallod te nem tudom hol elsz melyik vilagban. De folyamatosan rabolnak el embereket ,eroszakolnak meg jobbik esetben csak kirabolnak. A varosban ahol en lakom egy ismerosomet megeroszakoltak ejszaka mikor bulibol ment haza azota megjarta a pszichiatriat zart osztalyt mindent.. jo neked ha ugy gondolod nincsen sok ilyen a vilagonxdd mikor majdnem napi szinten csak az megy h gyilkossag rablas eroszak
2021. márc. 1. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, ezt látod a médiában. Igaz, én nem vagyok magyar, úgyhogy nem pofázhatok. Ettől függetlenül ez paranoid személyiségzavar kezdetének tűnik, emiatt legalább egy pszichológusi látogatást be kellene tervezned.
2021. márc. 1. 23:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Mindenképp megfontolom. Még azt nem értem hogy ha ennyire félek miért érdekelnek az ilyen sztorik? Filmek könyvek stb.😅

Amúgy minden pszichológiával kapcsolatos téma érdekel..

2021. márc. 1. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg nem vagy több 16 évesnél.
2021. márc. 1. 23:52
 7/9 A kérdező kommentje:
18 vagyok.😂 Attól mert érdekel a pszichológia egy kis taknyosnak kell lennem? Szerintem levehető az írásomból hogy nem egy 15-6éves kislány vagyok, de oké.
2021. márc. 1. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Én az ellenkezőjét mondanám. :P
2021. márc. 1. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos nem sértegetni szeretnélek, de én is azt hittem, hogy fiatalabb vagy. Gondoltam egyetemig még van 5-6 éved, addig csak kinövöd, de ha már egy felnőtt nő vagy, akkor szerintem is gyanús, hogy pszichológus segítségére van szükséged...
2021. márc. 2. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!