Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nőtt meg ennyire a...

Miért nőtt meg ennyire a hasam? Nem hízás..

Figyelt kérdés

Normál testalkatom van az utobbi időben egy picit még fogytam is. A hasam viszont egyre nagyobb kidüled mintha belenne puffadva de nincs semmiylen "pufadásos panaszom" csak, hogy nagy a hasam kellemetlen hason feküdni is.

Van egy petefészek cisztám és egy miómám de mindekttő nagyon kicsi folyamatos ellenőrzés azt mondták nem okozhatja a panaszokat valamilyen nőgyógyaszati gyulladásom is, nem tudták megállaptani mi volt járt egy kis hasi folyadékkal, elvileg már elmúlt. Nem étel intolerancia most voltam nem rég vizsgalaton.

Volt valakinek hasonló mi volt az oka? Nem tudom már milyne orvoshoz forduljak... Böjt segithet?

2021. febr. 26. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Vizvisszatartas szokott okozni kidulledo alhasat
2021. febr. 26. 20:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt, hogy tudom megszüntetni? Sokat iszom. Valamilyen tabbleta még? Böjt?
2021. febr. 26. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a ciklusod miatt, normális, oka van, amiért vizet tart vissza
2021. febr. 26. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
hát ekkora még soha nem volt a hasam :D de lehet
2021. febr. 26. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ártana egy vizsgálat. Lehet komoly nőgyógyászati probléma is.
2021. febr. 26. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Az elmúlt három hétben heti egyszer voltam nőgyógyásznál mindenalkalommal csinált hüvelyi ultrahangot. Mi lehetet amit nem vett észre a fent felsoroltakon kivül?

köszi mindenkinek

2021. febr. 26. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!