Mit csináljak hogy lapos legyen a hasam? 16/L,41kg,152 cm
Orvos biztos nem mondd ilyet, járványhelyzet után ajánlanám hogy menj el oda.
Mivel rengeteget mozogsz és gyors az anyagcseréd, így most is biztos lapos a hasad és ha híznál vagy 5-10 kilót akkor is tuti lapos maradna. Ha mozogsz akkor nem lesz hu de nagy hasad. Én mikor rengeteget sportoltam, akkor 4 főétkezésből nem volt elég energiám, így ettem minden hulladék kaját, mégis nagyon lapos volt a hasam és persze biztos ez is segített abban, hogy ne kezdjek el rettentően fogyni. Nálunk fontos volt hogy legyen egy fix súly, mert magasabb korosztályban játszottam, így élveztem hogy bármikor ehetek pizzát, csokit, chipset, nem látszik meg rajtam, mert heti 8 edzésem volt. Ja és elég lassú az anyagcserém.
Szóval nyugi, ha mozogsz akkor lapos hasad lesz, nyugodtan ehetsz szinte bármit ami jól esik, illetve ha nem tudsz sokat enni egyszerre, akkor próbálj meg többször enni egy nap.
Hízzál.Ha a bordáid kivannak(tudom milyen ,mert míg nem szültem nekem is volt ilyen problémám) akkor majdhogynem anorexiás testalkatú vagy.Ami nem egészséges.Biztos van izom is rajtad rendesen, de a kiálló borda nagyon nem szép,nem is szexi.
Nekem étvágyjavítót írtak fel ,nem használt, viszont a tejszínhabtól pld valamiért többet bírtam enni(ezt is orvos ajánlotta, hogy hátha).
Mennyit eszel egy nap? Mit?
Köszönöm a válaszokat. 😅
Egy átlagos napon reggelire vagy zabkását vagy pirítóst eszek, ebédre főtt ételt és vacsorára melegszendvicset vagy zacskós levest. Nassolni nap közben nem nagyon szokott eszembe jutni, de most karanténban étkezések között néha eszek egy túrórudit vagy tejkaramellát. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!