NE, kérdező ne hagyd el egyszerre, abból epilepsziás görcs is lehet, nem viccelek. Próbáld meg az "apránként" dolgot, de ha nem megy, kérj segítséget.
2021. febr. 20. 21:25
12/25 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló, köszönöm szépen a válaszod! Akkor heti 1-1.5 deciliter csökkentés valószínűleg nem okozhatna még epilepsziás rohamot, vagy más fajta fizikai rosszullétet?
2021. febr. 20. 21:26
13/25 anonim válasza:
Úgy nem lehet, hogy csak akkor iszol, ha elvonási tüneteid vannak?
2021. febr. 20. 21:36
14/25 anonim válasza:
Figyu, nem tudjuk, nem tudhatjuk. Tarts "készenlétben", és próbáld csak akkor meginni, ha érzed, hogy ebből baj lesz/lenne.
2021. febr. 20. 21:36
15/25 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszokat, megpróbálom így. Egyelőre csökkentek egy kicsit nagyobb adagot és ha elvonásom lenne, másnap visszatöltöm a csökkentett adag felét.
2021. febr. 20. 21:37
16/25 anonim válasza:
Vigyázz magadra, tedd le tényleg, nem jó dolog. De ne próbálj meg trükközni, hogy mindig egyre többet igyál, csak akkor tedd, ha szükségét érzed.
2021. febr. 20. 21:38
17/25 anonim válasza:
"nem szeretnék berizikózni pánikbetegként"
Én a pia miatt voltam pánik beteg. Igaz sokkal többet ittam mint te ez miatt a testem sokszor elkezdett remegni és bizseregni. Végtagjaim elzsibbadtak és ez miatt annyira rámtört a pánik, hogy a szívverésem durván felszökött. Annyira, hogy éreztem milyen gyorsan ver.
Úgyhogy ha hajlamos vagy erre sürgősen dobd el az alkoholt mert szerintem rosszabb lesz
2021. febr. 20. 21:51
18/25 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló, nekem volt már pánikrohamtól 182-es pulzusom is, és gyakran 150-160-as pulzus is jelentkezik nálam percekig.
2021. febr. 20. 21:52
19/25 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, hogy gond lesz, akkor talán jobb lenne felkeresni egy orvost ezzel a dologgal és ellenőrzött körülmények között leszokni róla.
Talán ez lenne a legbiztonságosabb megoldás, mint itt miránk hallgatni.
2021. febr. 21. 08:42
20/25 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, de ő egyből le akart rántani az alkoholról 1 hét alatt és 4 féle gyógyszert írt fel, melyet itthon ambulánsan kellett volna véghezvinnem. Volt benne antipszichotikum, nyugtató, görcsoldó, epilepszia ellenes gyógyszer. Na most ezt itthon saját szakállra nem vállaltam be. Olyan megoldás kellene, ahol folyamatosan max 3-4 hónap alatt teljesen elhagyhatnám italt, különböző ki tudja esetemben milyen mellékhatásokat produkáló gyógyszerek nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!