Mit tegyek, hogy ne hatalmasodjon el rajtam a bezártág és a kilatástalanság miatti depresszió?
Hála Istennek a munkahelyemet nem érintette a vírus, így legalább dolgozni járhatok. Az edzésemet is meg tudom oldani.
Boltba is lehet járni.
Igazából, sokban nem változott az életem. De, azért bulizni már elmennék a kedvenc szórakozóhelyemre! Meg olyan lehangolóak a budapesti utak, terek, sétányok, bezárt bárok, éttermek kihalt látványa este! Rossz látni, hogy, ahol vidám embereket lehetett látni, most sehol semmi, minden zárva... Borzasztó ezt látni!
Én arra szoktam gondolni, hogy mit tudok csinálni, nem arra, hogy mit nem. Vannak lehetőségek, csak ezek más természetűek, mint korábban. Egyébként pedig nem vagyunk "bezárva" és egyelőre a helyzet sem "kilátástalan"..
A 45. hullámnál mondjuk lehet már mást fogok mondani.. :)
ajaj...veled nagy baj van, ha már meg akarod magad öngyilkolni...
Nem volam alapos, nem tudom a nemed, de egy szextárs nem segítene? A 45. mutációig kihúznátok egy ágyban, aztán hurrá..
Amúgy a fiatalok ha lábon kihordják, az kellemes..de ha nem koleszosok, hanem hazamennek minden nap, ahol a nagyi várja a vacsorával a fiatalt, a papa meg egy cigivel, aztán már át is adtad a vírust az öregeknek, akik nem élik túl..
Egyik nap IKEA, másnap Aréna, harmadnap vonatnézés a nyugatiban, negyedik nap a Westend, azán Campona, Eleven center, esetleg Allee...
Ezek egésznapos műsorok...mindenhol ehetsz, van klotyó, és még sok minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!