Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit kellene tennem? Annyira...

Mit kellene tennem? Annyira kedvtelen vagyok

Figyelt kérdés

Nincs kedvem élni, vagy vqlamit is csinálni, jelenleg online oktatás van annyira egyszerű dolgom lenne de nem visz rá az élet, hogy csináljak valamit. Telefonozni sem sok kedvem van, unom a gé0 előtt ülést is. Egyébként egy nagyon dolgos lány vagyok, szoktam főzni, apának segíteni barkácsolni, fát vágni minden. De most egyszerűen feküdnék, már annyira várom az estét, hogy lefeküdhessek aludni.

Utálom a reggelt, hogy fel kell keljek.

Mit csináljak? Hogyan teremthetnék élet kedvet?

Előre köszönöm a válaszokat!

16l

2021. febr. 17. 08:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Kezdj el új dolgokat, kardiózz, olvass, nézz filmeket/sorozatokat, menj ki sétálni egy kicsit, találd fel magad!:)

Ez a tunyaság rám is vall most hiszen én is rengeteg házit kapok, de próbálom beosztani az időmet és kicsit kimozdulni.

Ja és szedj vitamint, magnéziumot!☺️

2021. febr. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!