Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez miért lehet (kardiológia,...

Ez miért lehet (kardiológia, mentális egészség)?

Figyelt kérdés
Reggel 7kor már kiesek az ágyból, nem bírok aludni. Délelőtt-kora délután dolgozok és tanulok, de ahogy leülök 5 percre pihenni, azonnal előjön egy 90-100as pulzus, ilyen fura "lebegő zörgő" érzéssel elég erősen, szédülök, rámjön a pánik és úgy érzem hogy ritmuszavart vagy infarktust fogok kapni. Ahogy elmegyek sportolni vagy sétálni, az egész megszűnik. Este pedig 50-60 körül van már a pulzusom és teljesen jól vagyok, mintha elvágták volna az egészet. Féltem, hogy kardiológiai probléma, de 21 vagyok, nem találtak semmit és napi szinten sportolok. Persze este hajnali 2ig nem bírok elaludni, így 5 óra alvás után kiver az ideg és a cikázó gondolatok a magas pulzussal az ágyból, mintha remegnék. Minél kevesebbet alszom, annál rosszabbul vagyok délelőtt, de nem tudok pihenni, merz azonnal elkap a kezdődő ritmuszavar. Lehet ez a stressztől? A gyógyszeren kívül mit kezdjek vele?
2021. febr. 16. 22:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt és semmi koffeines dolgot (teát sem) és figyelek az étkezésemre.
2021. febr. 16. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szorongastol
2021. febr. 16. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne megfigyelni, hogy előbb rádjön a pánik és utána ez a szapora pulzus, vaaaaagy előbb a pulzus és ettől a pánik. Ezen kell elindulni.
2021. febr. 17. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!