Ez betegség lehet nálam vagy csak hiszti?
Szorongas, bizonytalansag. Bar a gyerekkor ellentmondani latszik, de..
Gyerekkoromban mar legszomjat ideztem elo magamnak, es 16 evesen ereztem azt, amit irsz. Panikbetegseggel szenvedtem. Egyszer magamtol kijottem, annyira sok elmeny ert.
Aztan visszaestem nagyon sulyosan. Nem tudtam az utcan elindulni. Gyogyszer hozott vissza innen.
Attól függ hogy valóban szédülsz-e vagy csak olyan imbolygó bizonytalanság érzésed van.
Ha a második akkor együtt tudok érezni veled én is ugyanígy vagyok, gondot okoz a bevásárlás és sajnos egyéb más dolog is az általad leírt érzés miatt.
Nálam ez szociális és agorafóbiával lett “diagnosztizalva” és terápia keretein belül dolgozok rajta, hogy jobb legyen.
Valamiért szorongsz, félsz ami még számodra sem ismeretes és ilyeneket produkál az elméd. Ha különösen erre koncentrálsz, valóban bebeszéled magadnak és csak azért is úgy lesz. De ha már így van akkor próbáld megfigyelni magad ilyen helyzetekben hogy mégis ki zajlik le benned és annak megfelelően lehet ezen tovább segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!