Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az miért van, hogy gyakran...

Az miért van, hogy gyakran pánikba esem és rosszulléteket, sőt néha már pszichoszomatikus betegséget produkálok mert félek valamitől? Aztán a "hiszti" után simán megcsinálom.

Figyelt kérdés
Pl. Munkahelyen félek, hogy nem tudok megcsinálni egy feladatot. De annyira, hogy éjjel halálfelelmem lesz tőle meg hasmenest kapok. Úgy érzem ilyenkor az egész életre képtelen vagyok és a lakásból sem fogok tudni kimenni nemhogy valami nagyobb dolgot megcsinálni. Ez így megy pár napig amíg megtehetem, aztán mikor oda kerülök, hogy csinálni kell simán megcsinálom. Hogy lehetne megúszni az előtte lévő pszichotrillert amit maganak csinálok? Rettenetes.

2019. ápr. 3. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudod agyban eldönteni. Nálam legalábbis az vált be, hogy magamra erőltettem egy mosolyt, hogy de hát múltkor is ment, kepes vagyok rá, nem nagy cucc. Hidd el, ha párszor ezt így tisztázod magadban, az agyad automatikusan rá áll.
2019. ápr. 3. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez komoly tünet amit leírtál. Kezeltesd magad még időben! Addig, ameddig nem válsz teljesen munkaképtelenné. Menj el a háziorvosodhoz, és mond el a tüneteidet. Tud adni beutalót Ideg osztályra, és onnan elküldhetnek pszichológushoz.
2019. ápr. 3. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Te nem vagy normális második az egészen biztos. Menj te az idegosztályra! Egyebként sem így megy a protokollja az egésznek, így teljesen felesleges és értelmetlen volt a válaszod. Nem leszek munkaképtelen mert ezt csinálom 10 éve. És még mindig mindent megtudtam csinálni. Max kiborítottam magam előtte. Amit jó lenne kihagyni de valahogy átkapcsol az agyam és nem működik normál üzemmódban.
2019. ápr. 3. 17:11
 4/4 anonim válasza:
Szerintem önbizalomhiányos vagy
2020. nov. 4. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!