Hogyan érdemes kezelni egy véget ért stresszhelyzet "utórengéseit"?
Figyelt kérdés
A múlt héten egy napokig tartó nagyon stresszes helyzet miatt folyamatosan szorongtam és remegtem, aludni alig aludtam, folyamatosan vécére kellett járnom, a végén már fájtak a végtagjaim és a mellkasom is.
A stressz kiváltó oka szerencsére megszűnt kb 3 napja és fejben megkönnyebbültem, de a szervezetem részben mintha nem venne tudomást erről, még mindig remeg a kezem és a szivem is szokatlanul. kalimpál.
Vegyek be nyugtatókat vagy mit csináljak? (50 éves vagyok, soha nem voltam depressziós, néha kicsit túlizgulom a dolgokat, de ez most kivételesen tényleg nagyon erős helyzet volt.)
2021. febr. 16. 14:37
1/2 anonim válasza:
Gyorsan tanulj meg meditálni!!! A legjobb stresszoldó módszer. A youtube-on találsz millió vezetett meditációt, kezdőknek nagyon jók.
2/2 anonim válasza:
Nekem relax technika segített. Pl YouTube autogén training videót reggel és este megcsinàlom, ha ilyet érzek, pár nap alatt engem helyre szokott tenni. Nyugtatót végszükség esetén szednék csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!