Mit tudok tenni az ellen, hogy ne kakiljak nagyon szagosat?
Figyelt kérdés
Valamiért, gondolom a karácsonyi rendszertelen táplálkozás miatt de az utóbbi napokban nagyon büdit kakilok mindig. Holnap szilveszteri házibulit tartok, jönnek át barátnőim, meg néhány fiúhaverom már kora délután. Én nekem viszont este kell általában nagywc-znem és kicsit félek nehogy kiérződjön a szag, főleg hogy tolóajtó van nálunk otthon, ami nem segít a helyzeten. L/192020. dec. 30. 19:52
2/11 anonim válasza:
Ez teljesen emberi dolog, aki emiatt furán néz rád, az buta.
3/11 anonim válasza:
Ilyen hirtelenjében aligha lehet bármit is tenni, mivel a táplálék áthaladási ideje többnyire 1-2 nap. Talán sok húsfélét ettél, a magas állati fehérje tartalmú étrend miatt keletkeznek ezek a szagos indolvázas vegyületek. Növényi étrendnél a kéntartalmú káposztafélék a záptojásra emlékeztető szagot produkálják. Inkább egy elszívó ventilátort kellene felszerelni abban a helyiségben, ahol a wc van.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, elég sok húst ettem az elmúlt napokban, tegnap pedig pont káposztát, káposztás rétest. Sajnos elég picike a helyiség, nem nagyon fér be oda a toaletten kívül elszívó meg más semmi.
2020. dec. 30. 20:50
5/11 anonim válasza:
Egyél sok rózsát, akkor rózsaillatú lesz.
6/11 anonim válasza:
Légfrissítőről hallottál már?
Van köztük szagsemlegesítő is.
7/11 A kérdező kommentje:
Azok csak jobban kiélezik a szagot, nekem az a tapasztalatom.
2020. dec. 30. 22:55
8/11 anonim válasza:
Olvasd el a második sort is.
Mi meg olyat használunk.
9/11 A kérdező kommentje:
Hat ilyenrol meg nem hallottam eddig. Tenyleg hatasos?
2020. dec. 30. 23:07
10/11 anonim válasza:
Hogy Te mennyire értetlen vagy...
Vegyél egyet, és meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!