Napi 1-2-3 alkalommal félre üt a szívem. Volt már másnak is? Lehet a stressz az oka?
Voltam 2019 nyarán emiatt kardiológusnál, aki csinált szív ultrahangot, sima EKG-t, de ezek jók lettek, vagyis a szív uh azért mutatott valamit, hogy a mitralis billentyű picit prolabál. Azt mondta ez semmi, az én koromnak (30) megfelelő az eredmény.
Extákra annyit mondott, hogy bárkinek lehet, és 25%-tól indokolt vele foglalkozni. Ez a napi 1--2-3 szerinte jelentéktelen. Viszont észrevettem hogy a depisebb, feszültebb időszakokban jön igazán és tetézve az érzés olyan, mintha leállna egy pillanatra a szívem és utána remegés jön rám, kicsit halálfélelem érzés, hogy leáll a szívem és kampó.
Sportolni szoktam, napi 30 perc futás, van hogy 2-3 óra biciklizés is, de mióta ez a járványos tilalom van, hogy maszkban kell járkálni, sokkal idegesebbé tesz és nem tudok egy jót mozogni se. lehet a stressz kezdte el fokozni ezt és hozta újra elő? Nem volt már fél év óta, legfeljebb heti 1-2. Most már napi szintű lett és ahogy figyelem, képes jönni...
Köszönöm már elmúlt, több mozgás kellett és kevesebb feszültség. Azóta nem fordult elő mint ami az elmúlt napokban.
Nincs a súlyommal baj, 12 éve heti 30 km-t futok, de a korlátozások, tilalmak óta nem jártam és lehet ez volt a baj, mert tegnap óta lefutottam a napi 6-7 km-t és már jól vagyok, a stresszt is levezettem.
194 cm 86 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!