Mitől lehet ez a pár msp-es emlékezetkiesés? Vagy szédülés, hányinger? És durva fejfájás?
Kb 1 éve kezdődött. Először ritkábban, majd egyre gyakrabban, néha naponta többször is van olyan, hogy pár másodperc kiesik. A környezetem ebből nem vesz észre semmit. Pl. múltkor 2 óra volt, itthon voltam és hirtelen nem tudtam, hogy anyukám délelőttös, vagy délutános, mindjárt jön, vagy most ment el. Lehet viccesen hangzik, de nem az. Utána mindig fejfájás van.
Ami amúgy szokott lenni, és ilyenkor meg aggódom, hogy megint rámjön ez az akármi.
Vagy ha nem fejfájás, akkor olyan, mintha valaki nyomná a fejemet, meg olyan bamba vagyok.
És minden napom ezzel telik már, hogy ettől úgy félek :(
Most is tp-en vagyok ez miatt is, meg néha rámjön a szédülés, hányinger, de az is csak fél percig kb.
Nem szedek nyugtatókat :)
Viszont igen, eléggé stresszelős vagyok. Amita van ez a "betegség", azóta mégjobban, nagyon félek, hogy a munkahelyen jön rám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!