Kialvás után néha ébredek erős migrénes fejfájással, mitől lehet?
Ha csak 5-6órát alszok akkor nincs gond, de amikor szabadnapos vagyok akkor havonta 1-2alkalommal kialszom nagam (8-10órát) akkor frontoktól függetlenül migrénes fejfájással ébredek ami kitart délelött.
Számíthat e az hogy a kezem a fejem, halántékom alá teszem?
A testtartás is okozhat fejfájást, de nyisd meg a küldött linket is.
A sok alvástól szerintem lehet.Nekem kevert típusú fejfajasom van.
Amikor "többet alszok a "kelleténél rettentő fejfájásra ébredek.Ilyenkor ha felkelés után rögtön vizet iszok(1-2pohar) akkor kicsit enyhül.De amúgy még én sem tudtam mohez kötni a reggeli fejfájást.Elkepzelheto hogy olyan pózban alszol..pl a nyakadban lévő izmokat elfekszed..de ez csak tipp,nem fogadnék rá.
Én azt értem. Mint leírtam,kevert típusú ( migrén és általános fejfájás egyvelege)
Nem írtam hogy a migrénen segít a víz,de az sem biztos hogy a kerdezonek migrénje van.Ki kell próbálni néhány módszert,mert az is lehet hogy szimpla vitamin vagy folyadék hiány okozza.
Érdekes de nekem sokaig volt szabadnapjaimon migrenem. Akkor ertem ra szenvedni. Aztan azota minden heten de van ra gyogyszerem, cinie a neve eleg belole egy negyedet bevennem
Mert nagyon eros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!