Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért dugul be minden hajnalba...

Miért dugul be minden hajnalban az orrom?

Figyelt kérdés
Majdnem minden hajnalban 4 és 5 óra között arra ébredek, hogy nem kapok levegőt, mert bedugult az orrom. Megfázva nem vagyok. Utána már vagy egyáltalán nem tudok elaludni, vagy csak fél 7-fél 8 körül aludnék vissza, de akkor már nem lehet. Borzalmasan álmos és zaklatott vagyok ettől. Csak nyáron, a legnagyobb melegben nem szokott bedugulni, bár akkor is fordult elő néha.

2020. okt. 21. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem túl száraz a levegő?
2020. okt. 21. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Menj orvoshoz, addig pedig hasznalj nasivint.
2020. okt. 21. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Velem is sűrűn előfordul, de inkább télen és ősszel.

Én amúgy allergiás vagyok, és ilyenkor nekem sokkal erősebbek a tüneteim mint nyáron.

Menj el orvoshoz, lehet, hogy neked is allergia okozza.

Az orrspray segíthet, de a túl sűrű használat nem ajánlott, mert hozzászoksz, és utána még rosszabb lesz.

2020. okt. 21. 20:29
 4/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
Por(atka(kaki))allergiától simán lehet ilyen.
2020. okt. 21. 20:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem száraz a levegő, vizet párologtatok a fűtőtesten. Az orrspray nem sokat segít, mert ha egyszer már felébredek, nem tudok visszaaludni. Allergiára nem gondoltam, de ez tűnik talán valószínűbbnek.
2020. okt. 21. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Viszont azt elég fontos lenne tudni, hogy az orrspray használ?
2020. okt. 21. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Orrsovenyferdules?
2020. okt. 21. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Mind2 bedugul vagy csak mindig az egyik?
2020. okt. 21. 22:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom, melyik dugul be, mert hajnalban, mikor felébredek arra, hogy nincs levegőm, nem tudom megmondani. De mintha inkább a jobb oldali lenne. Orrsövényferdülésről nem igazán hallottam, de majd utánanézek, hogy esetleg rámillik-e.
2020. okt. 22. 11:48
 10/10 anonim válasza:
Apukámnak és nekem is hasonló problémánk volt, vettünk egy-egy diffúzort és sokkal jobban tudunk aludni.:)
2020. okt. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!