Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egyre megy fel a testhőmérséke...

Egyre megy fel a testhőmérsékeltem, miért van ez?

Figyelt kérdés
Nekem az átlagos testhőmérsékletem mindig 36.0 szokott lenni. Ma 2x is volt 36.4 aztan 36.5 majd most 36.6. Mintha egyre feljebb menne. Kicsit melegnek is érzem magam, itthon is megfogták a homlokom és szerintük is meleg. Mi van velem? Szokott ennyire ingadozni az átlag testhő? 23L

2020. okt. 5. 07:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi, a természetben vannak minimális kilengések :)
2020. okt. 5. 07:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Es a hidegrazas miatt se aggodjak? Egesz idaig razott a hideg pedig nem vagyok az a fazos tipus.
2020. okt. 5. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Az átlag testhod nem lehet 36, mivel a testhő nők esetében ciklustól függően változik. Peteérés előtt alacsonyabb, utána magasabb. A 36,5 még totál normális, különösen peteeres után (még kicsit alacsonynak is szamit).

Ettol függetlenül meg lehetsz beteg, főleg ha ráz a hideg, de az majd kiderul, ha vársz egy kicsit, most még ne pörögj így rá.

2020. okt. 5. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!