Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fűszeres/csípősebb kaja...

Fűszeres/csípősebb kaja okozhat hasmenést/laza székletet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Picit hipochonder vagyok és meg vagyok ijedve. Szóval nyáron lett egy emésztési problémám, amivel elmentem dokihoz. IgG Intolerancia teszten az eredmény tejfehérje érzékenység lett. Mióta diétáztam rá, jobban lettem már majd' egy hónapja.

Azonban a napokban visszatért nálam a laza széklet probléma, de ha vissza emlékeztem, fűszeres ételeket ettem. Például tegnap előtt hagymás-piros paprikás csiperkét ettem tésztával ez tegnapra nem esett jól. Tegnap este pedig be mertem vállalni egy pikáns szószos melegszendvicset, ami csípősebb volt és ma is meghajtott kicsit. Ilyen dolgoktól normális, ha az ember lazábbat székel?

bocsi ha fura kérdés, csak picit megijedtem mitől lehet.

2020. szept. 12. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:

fuhuu hát ezek simán :D

figyelj, van akinek nem bírja a hasa, ha nincs ehhez hozzászokva. Én se bírom a csípőset, hiába szeretem ez van mert mi natúrabban főzünk. De van haverom aki tudja magáról, mégis eszi és minden reggel a wc-n van hosszas ideig nem tudom miért éri meg neki..

A hagymafélék tudnak magukban is ilyet okozni, gombával együtt pláne, mert nehezen emészthető zöldség. A csípős szósz meg hát, azt nem kell ragozni.

Ne egyél inkább semmi ilyet, kerüld a túl hagymás, fűszeres dolgokat most picit diétáztasd meg magad finom levessel, rizzsel, banánnal stb.

nyugi normális. én volt hogy 3x mentem tőle másnap.. :D

2020. szept. 12. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, nem véletlen mondják hogy 2x csíp :D
2020. szept. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!