Bedugult a fülem és alig hallok valamit, most mit csináljak?
Figyelt kérdés
segítsetek lécci.. nagyon megijedtem!! bedugult a fülem és alig hallok valamit..:S
ha elmegyek dokihoz mit fog csinálni??
bár mondjuk a mi háziorvosunk tuti nem fog csinálni semmit..
olyan rossz.. ugye nem fogok MEGSÜKETÜLNI??
2010. aug. 5. 23:30
11/14 anonim válasza:
Vegyél Sony walkman telót,a füles amit adnak hozzá-garantáltan kitisztítja a füled.
12/14 A kérdező kommentje:
köszii :D
2010. aug. 7. 21:36
13/14 anonim válasza:
Azt a lófasz fülsprét nehogy megvegyétek. Jó addig, amig nem sérült a füled belül. De ezt te soha nem láthatod. Ha ilyenkor belefújod, akár időleges, vagy maradandó károsodást is okozhat. Ha nem mész el időben utána orvoshoz, még akár meg is süketülhetsz. Ne higyj el mindent a reklámoknak!
14/14 anonim válasza:
Szia nekem rengetegszer dugul be a fülem nem tudom miért mert tisztitom és már fül-orr gégészeten is voltam!! Ott kimossák a füled és nagyon jol fogsz hallani nekem is csak ők tudtak segíteni én szerintem menj el és ne félj jo lesz utána!$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!