Csak beképzelem magamnak, vagy a vérvételtől lett ilyen rossz a közérzetem? Nem félek a tűszúrástól mégis nagyon izgultam. Miután túlestem rajta nagyon fáradt és álmos lettem. Kicsit vérszegény vagyok a vérnyomásom is alacsony.
Én is így vagyok, hiába mondom, hogy nem a tűtől félek. Levesznek egy kicsi vért, utána azonnal, vagy nem sokkal rosszul leszek, volt, hogy elájultam, fejtetni kellett, bolt, hogy bent tartottak emiatt aznapra. Én ezért nem adok vért, mert kb. meghalnék, de az ezer százalék, hogy mentő kaparna össze. Nem bírnám ki.
Pihenj, feküdj, szerimtem ne menj ma sehova! Igyál rendesen és szerintem a kávét délutánig hanyagold. Én menstruáció mkor is rosszul vagyok, volt hogy ájultam, de ez durva...
Gyerekorvos szerint bolond vagyok, megjátszom magam...
De éhgyomorra kell menni nem lehet enni semmitsem. :o
Stresszlabda az van nálam. Mondjuk lehet, hogy leeresztettem mert legutóbb is alig tudtam hazabotorkálni egy szakrendelésről pedig ott nem vettek vért. Csak akkor nem ijedtem meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!