Mi volt ez velem tegnap? Mi volt ez a roham?
22 F
Megettem tegnap délután meleg levest kenyérrel. Alig ittam utána valami vizet, lefeküdtem. Néztem filmet az ágyban. Fel álltam, és elkezdett nagyon szédülni a fejem. Gondoltam, hogy össze esek. Zsibbadt a ball kezem, a fejem hasított, tompa volt a fejem, a kezeim is, még gyengék voltak, alig éreztem a testrészeimet. Influenzás beteg vagyok, torokgyulladásom van. Szedek antibiotikumot. Nagyon rosszul éreztem magam. Aztán az egyik néni, aki itt él velünk, adott szódabikarbónát és abba ectet tett, azt megittam. Böfögött, de nem hánytam. Hányingerem volt, úgy éreztem, hogy hányni fogok, de nem hánytam. Aztán a szelek jöttek, nagy wcre kellett mennem. Jártam ki és be. Nagyon rosszul voltam. Komolyan gondoltam, hogy meghalok, itt a vég. Hívtam sürgősire, megmondtam, hogy mi a gond, mondták, hogy lehet attól, hogy beteg vagyok. Volt lázam, hőemelkedés 37,5, de már nincs szerencsére. Elmondtam a tüneteimet. Hogyha ugyanúgy lennék mint voltam, menjünk el, vagy kijönnek. 5-6 csésze teát ittam. Mondták, hogy vegyek be magne B6, bevettem, jobb lett valamivel, de jöttek vissza a rohamaim, a szédülés, össze esés. Este mikor lefeküdtem, jobb lett.
Ma reggel felkeltem, a fejem fáj hátul, néha a füleim. Nem szédül a fejem, jobban érzem magamat. Félek, hogy neadjisten vissza jön ez a roham, ez a szédülés. Barátnőmnél vagyok. Haza nem mehetek, mert félnek, hogy netán koronavírusom van, mert szerdán megyek tesztre, és pénteken lesznek az eredmények.
Mi lehetett ez? Ugye semmi komoly? Nagyon félek. Kérlek segítsetek rajtam!!!
Nem erted, milyen betegseg? Te mondod, meg vagy fazva. Az epp eleg. Rossz volt a kozerzeted, de felturboztad, otvenszer rosszabbul lettel. Panikrohamod volt. Tipikus, hasmenes is, hanyinger is lehet, szedules, zsibbadas, legszomj, sokminden.
Nem neurologiai problema.
Ha neadjisten rogzulne, nyugtato segitene, persze orvostol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!