Normális, hogy rám tegnap már rám jött a karácsonyváró roham, elkezdtem mézest sütni és karácsonyi dalokat hallgatni?
Figyelt kérdés
miközben sült a süti persze azon törtem a fejem, milyen legyen a fa, stb... a szomszédasszonyom meghallotta a dolgot, szerintem hülyének nézett egy kicsit..2012. szept. 23. 08:21
1/12 anonim válasza:
Legalább időben mindennel kész leszel :-)
Szomszédasszonyod meg ne hallgatózzon...
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális. Ha rámtör augusztusban a karácsonyi dal hallgathatnék, akkor miért ne? Én is így szoktam. :)
3/12 anonim válasza:
én is elkezdek gondolkodni hogy a gyerekeknek mit vegyek karácsonyra.
4/12 anonim válasza:
én is ugyan így vagyok ezzel! :) már karácsonyi díszeket nézek amiket saját kezűleg tudok csinálni! :)
5/12 anonim válasza:
Nem normális. De nekem meg már augusztus végén karácsonyhangulatom volt, úgyhogy nem vagy egyedül. :D és nagyonnagyon örülök, hogy vannak még ilyen emberek rajtam kívül. :)
6/12 anonim válasza:
a mézest meg lehet enni szeptemberben is :)
amúgy a férjem szokása hogy időnként, csak úgy váratlanul a mennyből az angyalt dúdolja, én meg nagyokat mosolygok rajta (nem rosszaságból, csak úgy, szeretetből:)
7/12 anonim válasza:
Nagyon is normális! Velem is gyakran van ilyen! :) Én is váárom!
8/12 anonim válasza:
A végén még kiderül, hogy titokban mindenki várja a karácsonyt, csak nem meri bevallani, mert fél, hogy a többiek hülyének nézik.
Végül is a karácsony egy jó dolog. :)
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem normális. De én szinte egész évben karácsonyi dalokat énekeltem. :) Kislányomnak pl. bármilyen altatót énekeltem, nem használt. csak valamelyik télapóson aludt el Most is ajándékötletekért jöttem erre az oldalra. :)
10/12 anonim válasza:
Rám is bármikor rám tör a "karácsonyi láz" és olyankor karácsonyi dalokat hallgatok , filmeket nézek.
Teljesen normális!!!:)Mézes süti meg finom!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!