Mennyi idő, mire a hátam felveszi a helyes test tartást?
Figyelt kérdés
Hanyag tartásom van, de nagyon zavar. Próbálom sokat nyújtani meg erősíteni az izmokat, és próbálom mindig kihúzni magam, de nem olyan szép a tartásom mint másoknak és elég kényelnetlen is. Mikor egyenesedik ki? Mikor fog egészséges helyzetbe kerülni?2020. aug. 19. 23:59
1/4 anonim válasza:
Erre való tornákat csinálj inkább. Ha ennyire gáz akkor beszélj egy orvossal hogy vizsgáljon ki, nincs-e valami probléma. Meg lehet el kéne menned párszor csontkovácshoz hogy helyre tegye ott a dolgokat.
2/4 Bhaurora1 válasza:
Nekem is uezek a dolgok miatt jutott eszembe a "segéd " tartó hát támasz félék...ezért vettem is 1t.
Igazából ha nem leszel lusta s komolyan veszed akkor xy idő után már tudatos ól át mész automatikussá... a fekvés nálam pl. párna nélkül jó, párnával utálok aludni stb...alakitsd magadnak ki az új szokásokat :-)
3/4 A kérdező kommentje:
És az normális ha nagyon fáj tőle a hátam? Vagy valamit rosszul csinálok?
2020. aug. 20. 20:52
4/4 anonim válasza:
Ha nincs pl gerinc problemád, vagy bármi más pl. korábbi mütét ilyesmi ..akkor elég hamar megy..ha megfelelő segitséget kapsz. Elsőre próbáld megszokni hogy a más testtartás esetleg kellemetlen érzést kelthet. A helyes testtartásban nem kimondottan az erösítés fog segíteni, pl súlyzós erösítés, mert az merevít. Inkább tánc pl. Az kimondottan erre való. Kialakít helyes testtartást. Jazz, break, zumba, amelyik tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!