Milyen orvoshoz menjek, ha mindenem fáj? 20L
Főleg a hátam, a nyakam és a vállaim fájnak. Van rajtam némi felesleg, most szerettem volna elkezdeni edzeni, de nem megy fényesen. Régen is tornáztam itthon, de akkor max izomlázam volt. Most a vállaimat alik bírom megemelni, a nyakam úgy érzem be van állva. 2 guggolás után olyan fájdalom van a térdemben, hogy legszívesebben sírnék, egy helyben állni sem tudok huzamosabb ideig, mert borzalmas térdfájdalmat okoz. Felülésnél a bordáim szúrnak vagy hasítanak. Szinte egy gyakorlatot sem tudok úgy megcsinálni, hogy ne okozzon hatalmas fájdalmat. Így is nehéz rávenni magam, mert nagyon hamar kifulladok és rossul leszek, de így hogy semmit nem tudok csinálni csak kövérebb leszek és akkor meg az lesz a baj. Sajnos szerintem ezek nem olyan dolgok amik idővel elműlnának, de azt sem tudom mi okozza és kihez forduljak. A háziorvosom egyszer régen kezelt nyaki izomgyulladást nálam és csontkovácsnál is voltam, de ő nem talált semmit. Milyen szakorvoshoz forduljak a problémáimmal? Azt hiszem, hogy a csonkovács ortopédot említett, de konkrétat nem mondott. Az ortopéd a térdízületemmel tud valamit kezdeni?
Köszi a válaszokat.
Nem tudom mekkora tulsulyról van szó, nem az okozza a problémát?
Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor elosszor háziorvos, ő továbbít küldeni egy átfogó kivizsgálásra és a megfelelő szakemberekhez ír beutalót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!