Öblítőt ittam fogadásból. Lehet bármiféle bajom?
Figyelt kérdés
Éppenhogy belekortyoltam egy keveset, de soha többé nem leszek ekkora idióta. Lehet bármi bajom ilyen kevéstől? (Példának tegyük fel, hogy kevesebb, mint amennyi szájvizet használok reggelente fogmosáshoz.)2020. aug. 14. 18:39
11/18 A kérdező kommentje:
Nem teljesen mindegy, hogy miért? (Amúgy a fogadás elvesztése nem rázhat meg? Azt se tudjátok milyen fogadás.) Nem kértem kommenteket arról, hogy milyen hülye voltam, ahogy kérdéseket sem kértem. A kérdés megválaszolásának irányából nem fontos tudnotok, hogy mi történt pontosan. Igenis tudom, hogy veszélyes anyag. Előtte, közben és utána is tudtam.
Eddig senki sem volt képes válaszolni a kérdésemre, miszerint lehet-e ennyitől bármi komolyabb bajom a későbbiekben? És ha igen, akkor micsoda?
2020. aug. 14. 19:12
12/18 anonim válasza:
Lehet bajod, igen. Az öblítő egy vegyszer, amit nem emberi fogyasztásra készítenek. A fosás az alap, szerintem hányni is fogsz, később máj, és vese gondok jelentkezhetnek.
13/18 anonim válasza:
Én hypot ittam. 1 kortyot. Ha tüneteket érzel nyomás ügyelet. Amúgy no para
14/18 anonim válasza:
lenyelt mosotabletták miatt mennek gyerekek kórházba, hetekig, hónapokig kezelésre szorulva...
nem lennék túl nyugodt
15/18 anonim válasza:
NEm, nem teljesen mindegy. Ugyanis, ez egy olyan akció volt, amiért pszichitrián kellene felügyelni téged eegy ideig, és megbizonyosdni róla, hogy nem vagy önveszélyes. Ez nem egy olyan téma, amiről így elbájcsevegünk komám... Öblítőbeen lehetnek olyan vegyi anyagok, ami durva károsodást okozhatnak... Ezért simán bezárnának az orvosok egy pár hétre.
16/18 anonim válasza:
Az öblítő ilyen mértékben nem ártalmas. Azért ne iszogasd!
17/18 A kérdező kommentje:
Végül tényleg nem lett semmi bajom sem tőle, de köszönöm a válaszokat. Még hasmenésem sem volt és semmi érezhető bajom sem.
2020. aug. 16. 17:01
18/18 anonim válasza:
Azért legközelebb próbáld az ilyen szitukat elkerülni, más szerektől sokkal nagyobb bajod is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!