Fogadásból sz-rt kellett ennem. Lehet valami bajom, fertőzés?
Figyelt kérdés
Tudom, hulye voltam, hogy ilyenben fogadtam én sem hittem hogy vesztek...
A haverok hozták, fingom nem volt honnan van
A számba vettem de kiköptem ( persze kirohogtek) gyanítom, kutya ürülék volt es az utcáról szedtek a haverok.
Lehet valami bajom?
Nem nyeltem le
Kiköptem...
Förtelmes izé volt
2019. nov. 3. 15:25
2/7 anonim válasza:
orsóféreg petéje simán beléd kerülhetett
3/7 anonim válasza:
Igen, lehet. Ha már ilyen baromságba belemész, akkor legalább a sajátodat etted volna meg, amitől nem igazán lehetne bajod. Így gyakorlatilag bármilyen bélférget elkaphattál.
4/7 hisztynka válasza:
Gratulálok! A szalmonellától a Heliobakter fertőzésig sokmindent összeszedhettél.
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon undorító!
És igen akármit össze szedhettél, nem is tudom mit kenne tenned, talán menj el egy laborvizsgálatra és mond el miért kéred akkor talán még időben észre veszik ha elkaptál valamit és mielőbb kezelik. Szörnyű...
7/7 anonim válasza:
Drága Barátom!! Neked már nem LESZ bajod! VAN éppen elég!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!