Hogyan lehetne legyőzni a hajóktól való félelmet, de így nagyon rövid idő alatt?
Ismerősünknek van egy hajója a Balatonnál és kitalálta, holnap menjünk el hozzá és kivisz minket egy körre. Szüleim belementek.
A probléma ott kezdődik, hogy én tavaly pár órával azelőtt utaztam a Hableányon, mielőtt az elsüllyedt volna. Azóta gyomorgörcsöm van a Duna vagy a hajók látványától is, ülni egyen se ültem azóta. Hogyan lehetne ezt holnap délutánig leküzdeni? Vagy tudnátok mondani pár bíztató szót, hogy ne legyen pánikrohamon a hajón? Eléggé ideges vagyok.
Kedves kérdező, most gondolj a hajókra.
Felmész egy hajóra, ami nem a Hableány. Egy ismerősöd fogja vezetni, nem pedig egy olyan külföldi, aki egyrészt nem beszél magyarul, másrészt olyan felelőtlen, hogy sokan meghaltak. Egy ismerősöd fogja vezetni. Lesznek mentőcsónakok, rajtad pedig mentőmellény. Annyi mentőcsónak lesz, hogy neked is biztosan fog hely jutni. Ha esetleg valami baj történne.
Most gondolj az ismerősödre is. Milyennek ismered?
Beszélj a szüleiddel, beszélhetsz az ismerősöddel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!