Migrén? (Kérdésed túl rövid)
Migrénem van folyamatban, eddig kétszer volt. Mindkétszer hánytam. Rögtön el is múlt a fejfájás. Ha most is migrénem van akkor rögtön elmúlik majd a fejfájás hányás után, ugye?
Ha meghánytatom magam az is jó? Vagy magától kell jönnie?
Köszönöm!
16/l
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Egyszer volt, hogy lefeküdtem és aludtam két órát, de amint felkeltem elkezdett remegni a lábam és hánytam egyet. Most nem fáj annyira, de a legutóbbi két alkalommal azt hittem meghalok. Gyógyszer segíthet? Ha lázas vagyok és fáj a fejem akkor szokott segíteni, de most nem tudom segítene-e. Eddig nem vettem be rá gyógyszert.
#1 vagyok. Nekem gyógyszer nem szokott segíteni, ha csak simán fáj a fejem nurofen non aqua (nem biztos, hogy így kell leírni) fájdalom-, és lázcsillapítót szedek, de migrénen ez sem segít. Hidegvizes borogatást szoktam még a fejemre tenni, bár nem sokat segít, de a semminél jobb. Nekem csak az esti "mélyalvás" szokott segíteni. Hányásfóbiás vagyok szóval nálam ez a meghánytatom magam dolog kizárva, nem lennék rá képes.
Viszont.
Láttam valakinek az instagram storyjában, hogy Advil Ultra Forte segített neki, én még nem próbáltam. Illetve vannak youtubeon binaural beats névre hallgató "zenék" elvileg, ha fülhallgatóval hallgatod azok is segítenek. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!