Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tenziós fejfájást mivel...

Tenziós fejfájást mivel csillapítjátok,kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném, ha segítenétek nekem azzal, ha megosztjátok, hogy nektek erre a tipusú fejfájásra mi vált be?
2020. aug. 12. 13:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A fejfàjás okàt is vizsgàljàk?
2020. aug. 12. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Csinálnak kivizsgálást, de sok esetben nincs meg az ok. Ahogy nálam sem.
2020. aug. 12. 17:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert én sokszor úgy vagyok vele,hogy biztosan nincs màs bajom?nem lehet valami komolyabb betegségem?de aztàn próbàlom nyugtatni magam,hogy ne ezen kattogjak.
2020. aug. 12. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Hol fáj a fejed? Van mellé más tünet? Mentális státusz? Vándorol a fájdalom, vagy egy pontban fáj? Mennyire fáj egy 10-es skálán? Stresszes az életed? Egyébként a tenziós fejfájást a koponya izmai okozzák, sokszor stressztől alakul ki. A válaszaid után folytatjuk.
2020. aug. 14. 23:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó! homlok, halánték résznél fáj rendszeresen, és a szem mögötti résznél...közepes a fájdalom, nem szedek rá gyógyszert, kivéve most hétfőn, akkor elviselhetetlen volt.

Igen, kapcsolódott hozzá pánikroham állapot, mert ismeretlen volt ez a fájdalom, soha nem éreztem még ennyire erősen, és saját magam felidegesítettem.

2020. aug. 15. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Tenziós fejfájás lehet valóban, de TMJ is gyanús lehet, erre sosem gondolnak fejfájáskor, pedig ez is lehet. Nem kattog vagy ad ki fura hangot az állkapcsod?
2020. aug. 15. 09:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha sokat stresszel az ember, észre sem veszi hogy összeszorítja a fogait, és ez bizony gyulladásba hozhatja az állkapocs izmait, ami miatt tenzió szerű fejfájás alakulhat ki. Nekem is ez van, jobb oldalt.
2020. aug. 15. 09:55
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem vettem észre, hogy összeszorítanám az állkapcsom amikor stresszes vagyok..Nem ad ki fura hangot.

És neked olyankor begyullad a fogad is?Hogyan jöttek rá, hogy attól fáj a fejed?

2020. aug. 15. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!