Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valaki segítsen, miért pityerg...

Valaki segítsen, miért pityergek ennyit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal több mint fél éve vagyunk együtt, és a kezdetektől fogva együtt lakunk. Sosem veszekedtünk, minden rendben van velünk. Az első babánkat várjuk (14 hetes vagyok). Viszont mostanában eléggé megvisel mikor a párom elmegy dolgozni és egyedül maradok itthon. Van 2 cicánk meg egy kutyusunk viszont ez nem javít a helyzeten. Eddig is mindent a szivemre vettem de most mégjobban. Mikor elmegy dolgozni ugy érzem teljesen magányos vagyok. És a legtöbb alkalommal el is sírom magam. Miután kitakarítottam vagy megfőztem nemtudom micsináljak nem találom fel magam. Csak fekszek az ágyon és pityergek hogy nincs itthon. Barátaim nem nagyon vannak szoval áthívni se tudok senkit vagy én menni valahova valakivel. A párom régóta egy helyen dolgozik viszont csak most kezdett el rossz lenni hogy elmegy itthonrol. Valaki tudna segíteni miért visel meg ennyire a távol léte? Esetleg tanácsot kérdetek valakitől? Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 25. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak a hormonok, sok átmeneti változás lesz benned, ez teljesen normális, hogy érzékenyebb vagy. Nyugodtan sírj, semmi baj nincs vele :)
2020. júl. 25. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hormonalis...en is ilyen voltam.

Ha tudsz menj majd kismama tornara ott szerezhetsz ismerosoket.

2020. júl. 25. 23:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a gyors válaszokat, megnyugottam hogy akkor nincs baj :) szép estét :)
2020. júl. 25. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem dolgozol?
2020. júl. 25. 23:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert babát várok
2020. júl. 25. 23:39
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Offot hagyjuk és a bántásokat, hogy "pedig ebben a státuszban simán dolgozni, huzzál el, ha unatkozol" kommenteket.

Megkérdezett valamit, ne kezdjük el a "szentbeszédet".

Normális, hogy otthon marad várandósan, ennyi.

Kiért egy kérdést és kész, nem ez a szőrszálhasogatás kell.

Ezt a hsz-t azért ejtem meg, hogy el se induljon a komment háború erről, hogy "huzz el dolgozni".

Nem, ez nem így működik.

És én se fogok válaszolni azoknak, akik a hsz-mbe belekötnek.

2020. júl. 25. 23:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez teljesen így van az utolsónak igaza van. Én egy kérdést tettem fel amire normális választ szerettem volna kapni amit meg is kaptam. A többi nem érdekel.
2020. júl. 26. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
Már ne is haragudj, de ha dolgoznál, az abban is segítene, hogy lefoglald a gondolataidat.. És a terhesség nem betegség, szóval.. (kivéve, ha veszélyeztetett vagy).
2020. júl. 27. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
De egyszerűen fantasztikus, hogy aki terhes, az mindenből kihúzhatja magát, elmehet táppénzre 8-9 hónapra, míg aki nem az, annak könyörögni kell egy nap szabiért is, nem, hogy hónapokig ne dolgozzon..
2020. júl. 27. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

11 hetes kismami vagyok es ugyanezt erzem!

Amikor itthon van is pityergek de mikor dolgozik....🥺

2021. febr. 8. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!