Nők segítségét kérem. Fájdalmas hüvelykörnyék, semmit nem tudok csinálni pityergés nélkül? (bőv. Lent)
Az exem kissé gyanús, talán tőle kaphattam valamit. De az is lehet, h feltörte egy nem épp kényelmes farmerom, bár ezt kétlem.
Ezeket tapasztaltam: Sűrű, élénksárga vizelet, viszkető, fájdalmas hüvelybemenet és környék (nagy- és kisajkak), megnagyobbodott, fájdalmas ágyéki nyirokcsomók.
A folyás a szokásos, és hüvelygyűrűt használok.
Lehet amiatt van? (több mint fél éve alkalmazom)
Már napok óta tart, a pisilés iszonyatosan fáj, és a szex... ohne.
Messze vagyok az otthonomtól, de amint hazamegyek, felkeresem a dokimat, tehát nem kezelést kérek, csak szeretném tudni, mi ez???
Csak az írjon, légy szíves, aki tud is valamit erről.
Köszi!
Köszi a válaszokat! :)
Külföldön dolgozom kevéske nyelvtudással, és sok a meló...
De amint lehet, hazamegyek.
A mai hazai körülmények között luxus lenne ezt az állást felbontani holmi egészségügyi probléma miatt, nem gondoljátok?!? :D
Hehe...
Még egyszer köszi!
A gyűrűből? Kedden helyeztem fel. Még van bőven. Próbáltam feljeb helyezni, de a helyén van és a procedúra baromira fáj... Kb. mintha gátszakadásom lenne. Remélem csak sérülés... Hajszálvékony esély sincs erre, de majd mindenképp elmegyek dokihoz.
Lehet megválok a gyűrűtől, de még ez a legkevésbé káros módszer...
A betegtájékoztatót olvastam, és bízom benne, h "csak" chlamidia. Sajnos ez van.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!