Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők segítségét kérem. Fájdalma...

Nők segítségét kérem. Fájdalmas hüvelykörnyék, semmit nem tudok csinálni pityergés nélkül? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Az exem kissé gyanús, talán tőle kaphattam valamit. De az is lehet, h feltörte egy nem épp kényelmes farmerom, bár ezt kétlem.

Ezeket tapasztaltam: Sűrű, élénksárga vizelet, viszkető, fájdalmas hüvelybemenet és környék (nagy- és kisajkak), megnagyobbodott, fájdalmas ágyéki nyirokcsomók.

A folyás a szokásos, és hüvelygyűrűt használok.

Lehet amiatt van? (több mint fél éve alkalmazom)

Már napok óta tart, a pisilés iszonyatosan fáj, és a szex... ohne.

Messze vagyok az otthonomtól, de amint hazamegyek, felkeresem a dokimat, tehát nem kezelést kérek, csak szeretném tudni, mi ez???

Csak az írjon, légy szíves, aki tud is valamit erről.

Köszi!

2011. jún. 5. 07:13
 1/7 anonim válasza:
próbáld meg egy kis canesten krémmel kenegetni, hátha jobb lesz... és a helyes választ csak orvos tudja megmondani, ehhez vizsgálat kell.. siess haza a dokidhoz..Jobbulást!
2011. jún. 5. 07:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért vársz, míg hazaérsz? Nődoki mindenhol van - persze, a saját a jó, de én inkább elviselnék más orvost, csak ne fájjon.
2011. jún. 5. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
A canesten tenyleg jo ötlet, mar csak azert is, mert ha bekened, es csipi, marja a krem, akkor abbol tudni fogod, hogy nem gombas fertözes okozza a problemadat. Szerintem se varj a dologgal amig hazaersz.
2011. jún. 5. 09:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Külföldön dolgozom kevéske nyelvtudással, és sok a meló...

De amint lehet, hazamegyek.

A mai hazai körülmények között luxus lenne ezt az állást felbontani holmi egészségügyi probléma miatt, nem gondoljátok?!? :D

Hehe...

Még egyszer köszi!

2011. jún. 5. 10:27
 5/7 anonim válasza:
A tüneteid alapján elkaptál valamilyen nemi betegséget, aggasztó a nyirokcsomó duzzanat. De több betegségnek is ehhez hasonlóak a tünetei. Mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt vagy egy bőr és nemibeteg gondozót, mielőtt nagyobb baj lesz belőle.
2011. jún. 5. 10:33
 6/7 Nigra válasza:
Gyanús, hogy a hüvelygyűrű mert a felsorolt tünetek mindegyike benne van a betegtájékoztatóban. De ha leveszed a gyűrűt és marad ez az állapot akkor komoly gombásodás van (amit szintén okozhat a gyűrű). Hány nap van még hátra belőle?
2011. jún. 6. 08:14
 7/7 A kérdező kommentje:

A gyűrűből? Kedden helyeztem fel. Még van bőven. Próbáltam feljeb helyezni, de a helyén van és a procedúra baromira fáj... Kb. mintha gátszakadásom lenne. Remélem csak sérülés... Hajszálvékony esély sincs erre, de majd mindenképp elmegyek dokihoz.

Lehet megválok a gyűrűtől, de még ez a legkevésbé káros módszer...

A betegtájékoztatót olvastam, és bízom benne, h "csak" chlamidia. Sajnos ez van.

Köszi a segítséget!

2011. jún. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!