Az baj ha előző este egy szemhunyásnyit sem aludtam,és ma este se vagyok álmo?
Figyelt kérdés
#alvás #Nem aludtam
2020. júl. 4. 22:36
1/2 A kérdező kommentje:
És lessz valami bajom?
2020. júl. 4. 22:36
2/2 anonim válasza:
Most, hogy ilyen random esők vannak, nekem is vannak ilyenjeim, meg háromtól négyig tolom a bizniszre tanítós könyvemet telón, aztán alvás hatig. :) Volt hasonló időben (meleg is, eső is) olyan, hogy csak ez a négytől hatig alvás ment több nap egymás után. Azt ugyan meg nem mondom, hány nap volt, de arra se emlékszem, hogy nagyon-nagyon álmos lettem volna, más kérdés, hogy más mekkora idétlennek látott a vége felé valószínűleg. Ha nem csinálsz belőle gondot, mégis okoz problémákat, hátrányokat, akkor nyilván kell keresned módszereket a hatékony önaltatásra (van a katonai, az könnyű, de komoly), meg nyilván szabályoznod kell, hogy elfáradásban maradj a zónában, mert se a kevés, se a sok fizika nem vezet jó alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!