Napok óta nappal 4 órákat alszom, lehet ebből rövid távon gond?
Sziasztok,
sajnos stresszes élethelyzet miatt nagyon nehezen tudok elaludni, és ha el is alszom 2 óránként megébredek, és van, és 5 napja már 3-4 órát tudok csak aludni. 35 éves férfi vagyok.
Ezt a 3-4 órát is hajnal 5-6-tól tudom aludni kb. 9-10-ig.
Rövid távon is halálhoz vezethet ez? Kissé félek. Vagy azért ettől még nem fogok rövidesen meghalni?
Kimerült vagyok egész nap, és kissé homályosabban látok.
Segítsetek mi tévő legyek.
Köszönöm előre is!
35/F
Szivesen :)
Még eszembe jutott neked egy dolog; nekem is volt olyan, hogy egyszer nem bírtam elaludni; na, akkor olyat lehet még, hogy álomba meditálom magam; tehát ez annyi, hogy teljesen kiüríted az elméd, de tényleg nem gondolsz semmire; még arra se koncentrálsz, hogy nem gondolsz semmire; tehát tényleg a szó legszorosabb értelmében semmire; és akkor már 2 perc alatt el is lehet aludni. Még ez talán hasznos lehet. :) :)
#11, pacsi!
Ugyan ezt csinálom ha pl valami fontos esemény előtti este nem tudok elaludni. Nem forgolódok, keresek egy kényelmes helyzetet, és gondolok a semmire:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!