Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Érdemes magán labort csináltat...

Érdemes magán labort csináltatnom, hogy megtudjam nincs e valami gond a pajzsmirigyemmel? Illetve Sztk-s rendelésre mennyi idő bejutni?

Figyelt kérdés

Magán kaptam időpontot endokrinológushoz, viszont gondoltam, hogy jó lenne ha csináltatnék egy labort ahogy számoltam 10 ezer körül lenne (FT4,FT3, Anti-TPO). Gondolom amúgy is kérné a doktornő.

Már 15 éve mondják, hogy nézessem meg a pajzsmirigyem a magas pulzusom, és soványságom miatt, viszont a TSh-m normális 3.7 azt nemrég nézték.

A problémám most főleg az, hogy már 11 hónapja próbálkozunk a babával és nem nagyon akaródzik összejönni.

Szeretnék tudni, hogy minden rendben van-e.

Gondoltam az sztk-s rendelésre is, viszont a háziorvost alig lehet elérni

és nem is nagyon bízok benne, hogy sikerülne mostanában időpontot kapnom...

Az az igazság, hogy most nagyon nem engedhetném meg magamnak hogy 20-30 ezreket kidobáljak az ablakon, de 34 éves vagyok és a baba még mindig nem jön.

2020. jún. 15. 15:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Meg is van az eredmény.

Kezdődő hashimoto.

Majd el kell mennem Uh-ra.

Bár a Tsh-m most rendben volt, és elvileg ez panaszt még nem okozhat, bár a teherbeesést nehezítheti.

2020. jún. 19. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!