A pajzsmirigyemmel van a gond?
18 éves lány vagyok.
Olyan problémám áll fenn, hogy:
Kb. 2éve az iskolaorvostól kaptam egy beutalót az endokrinologiára, aztmondták gyanús a pajzsmirigyem és megkell alaposan vizsgáltatni. Ne ijedjek meg, lehetséges hogy csak vaklárma mert sokan nyugodhattak meg már az iskolából a vizsgálat után. Nos, a probléma ott kezdődik, hogy elhagytam a beutalót és azóta sem mentem el a vizsgálatra. Most már egyre gyakrabban érzem azt hogy nagyon fáj a nyakam be van feszülve, és néha bizonyos kemény domborulatokat is észreveszek a nyakamon.A tünetek abszolút igazak rám, fáradékony,levert,kedvtelen vagyok.A pulzusom néha 80 de ingadozik, van hogy 130-ra felmegy.A háziorvosomhoz nem szívesen fordulok, mert állandóan csak félvállról veszi a betegségeimet.
Az elsődleges az egészséges táplálkozás, mellette valóban el lehet menni orvoshoz.
Bár meglátásom szerint amíg emberek lisztet esznek, így maguknak okoznak autoimmun betegségeket elvileg teljesen tudatosan (pl. pm betegségeket) addig miért is mennek orvoshoz.. hiszen az ilyen betegség jó eséllyel a gabonaevéshez köthető. Persze lehet más ok is.
Figyelj oda mit eszel! És ugorj be vizsgálatra endokrinológiára, az ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!